INTEGRALIX 1

INTEGRALIX


BEZ ŠEĆERA

S INTEGRALNIM BRAŠNOM


Gledate sliku proizvoda I mislite. ˝Ma zašto je taj keks tako crn? Valjda im je zagorio.˝ Stvarno, teško ćete naći neko tako tamno čajno pecivo. Da, ponekad nam i zagore, ali takve ne zapakiramo. Pa zašto je onda , “IntegraliX” tako taman? Stvar je vrlo jednostavna: preko 80% brašna od kojega je izrađen je GMO free domaće integralno brašno, a tamnu boju dobije od ovojnice pšenišnog zrna. Nekada su je ljudi odstranjivali i davali je, kao mekinje, životinjama. To je zdravo kao da ogulite koru s domaće jabuke i bacite je. A baš je zbog te ovojnice ovaj kekse bogat vlaknima (high fibre), bjelančevinama i željezom. Nema šećera, ali to nećete primijetiti jer je zaslađen prirodnom zamjenom za šećer – maltitolom koji može utjecati I na sprječavanje razvoja karijesa.

Osim toga, “IntegraliX”˝je 100% biljnog porijekla pa u njemu mogu uživati i vegetarijanci i vegani. Ovakav prirodan proizvod zaslužio je i ambalažu koja prirodi ne šteti pa smo ga upakirali u papirnatu vrećicu i biorazgradivu posudicu.

Kada malo bolje pogledate tablicu prehrambenih vrijednosti i uzmete u obzir podatak da “IntegraliX” ne sadrži nijednu GMO namirnicu, onda ovaj integralni rekorder nije samo prhka i lako probavljiva slastica već i mrvica zdravlja na Vašem stolu!