Kao osoba s kompliciranim alergijama, nakog dugo traženja grickalica koje smijem jesti oduševili su me Vaši keksi… Obozavam ih ukusni,fini i odlično izgedaju… 🔝❤

Gordana Barić

Preukusni, nemam riječi kojima bih opisala taj čudesan spoj u svim tim keksićima. Bravo za svaki Vaš trud i uspjeh, jer zahvaljujući Vama mi uživamo u delicijama. 😊

Marina Labinjan

Sorry, this entry is only available in Croatian.

Biljana Gašparinčić
Good evening ,
I am writing to you because I would like to ask you a BIG BIG favor…I bought your biscuits at the airport in Croatia and absolutely fell in love with them. I have never eaten any biscuits that would be even close to yours. I wanted to order them online..I really fell in love with them as you can see I am determined to get them somehow! Best regards from Poland!
Iga
Iga Koziel

Poštovani, surfajući Internetom posjetila sam i Vašu stranicu i odlučila Vam napisati par riječi. Prije tri godine razbolio mi se suprug (karcinom želuca). Ne moram ni spominjati da mi je veliki problem bilo kako ga nakon teške operacije i odstranjenja želuca hraniti. Trebao je vratiti barem jedan mali dio izgubljenih kilograma, a to je kod takvih bolesnika jako teško. Kada je trebao doći iz bolnice besciljno sam lutala trgovačkim centrom i ni sama nisam znala šta mu kupiti. Naišla sam na Delicia kekse i kupila 1 paketić sa okusom kokosa. Prvih dana nakon njegovog dolaska iz bolnice stalno sam mu nudila nešto od hrane. Neka hrana mu je smetala, neku je dobro podnosio. Primjetila sam da je Delicia kekse brzo pojeo i bio oduševljen okusom tih keksića. Kupila sam mu još nekoliko vrsta. Sve ove godine u našoj kući uvijek ima barem jedan paket finih keksi. Poseban spas bili su nam za vrijeme teških kemoterapija i zračenja i uvijek sam ih nosila u svojoj torbici. Danas je Vaša ponuda veća i cijela moja obitelj uživa u njima. I ono najvažnije, moj suprug je pobijedio tešku bolest.
Eto, imala sam potrebu iskreno Vam zahvaliti što ste tako dobri i mislim da ste zaslužili malo pohvale.

Mirjana

Poštovani! Htio bih samo zahvaliti na iznimno simpatičnim linijama keksa koji su mi veliko otkriće. Hvala prijatelju koji ih je kupio i ponudio mi da probam. Oduševljen sam! Samo nastavite tako! U keksima uživam, ali također veoma su prikladni za dar drugima! S njima se neću osramotiti! Svako Vam dobro u daljnjem radu i smišljanju novih oblika i okusa!

Josip Šimunović

Vaši keksi su mi izvrsni. Dijabetičar sam i svako jutro mogu pojesti 4 Vaša keksa sa šalicom mlijeka. Njam.

Nada Tomljenović

Svaka cast. Keksi su odlicni, jedina mana im je sto su toliko fini da ih brzo pojedemo.

Tamara Škuflić

Definitivno najbolji keksi koji postoje. jedem ih od kad sam bila mala beba,sve do sad kad imam 22 god. nezamjenjivi su uz dosadna predavanja na faksu,grickam ih i uživam u svim vrstama,a najviše volim kokosove poljupce.

Doris Dodič

Kada čovjek smije pojesti samo jedan keks na dan onda poželi da to bude Delicija (poput vaših). Hvala što postojite!

Irena Radola Dragaš

Poštovani, izuzetno mi je drago što postojite na našem tržištu i što radite na novim okusima koji mame naša nepca…i naprosto uživamo u svakom Vašem okusu finih čajnih peciva!

Željka Kovačević

Hvala Vam od srca na vašim jedinstvenim proizvodima.Konačno nešto izuzetno ukusno, kvalitetno i lijepo upakirano..odskačete od svih već viđenih (i probanih)standarda ponude na hrvatskom tršištu.

Nives Matas

Jako mi se sviđaju vaši proizvodi,pomogli su mi kod određenih zdravstvenih problema ,jako sam zadovoljna moj doručak su obavezno vaši proizvodi i mislim da ću ih konzumirati jako dugo

Zlata Spahić

Kao trudnica,biram zdrav oblik prehrane tako da sam prije nekoliko tjedana u DM-u u Vinkovcima prvi put vidjela Vaše proizvode:Integralix, Zobelix,koji su me jednostavno osvojili.Svaka pohvala,proizvodi su zbilja ukusni i jako dobri!!!

Željka Nakić Merki

Vrlo maštoviti proizvodi, ali do kraja ukusni i prilagođeni zdravoj prehrani, nastavite i dalje sa što više starih i domaćih recepata!

Besim Alagić

We would like to know what you think,

TELL US YOUR EXPERIENCE

Obavezno polje

Input your first and last name
What is your email address?
Write your subject
What do you think about our products?