OPĆI UVJETI

naručivanja, preuzimanja i plaćanja na web shopu

  1.  Cijene u web shopu su maloprodajne, s uključenim porezom na dodanu vrijednost. Cijene su jedinstvene za cijelu Hrvatsku;
  2. Minimalna količina za narudžbu je 1 komad bilo kojih proizvoda. Ukoliko je Vaša narudžba manja od 12 komada dostava iznosi 35,00 kuna (uklj.PDV);
  3. Naručene proizvode dostavljamo na Vašu adresu. Ukoliko dostavljač ne nađe nikoga kod kuće ostaviti će Vam poruku da je Vaš paket stigao te svoj kontakt telefon.
  4. Plaćati možete na dva načina:
    a) pouzećem, tj. dostavljaču;
    b) doznakom (net-bankingom ili uplatnicom u banci ili Fini) na temelju predračuna kojeg ćete dobiti čim ste poslali narudžbu. U pozivu na broj obavezno navedite broj predračuna. Prilikom naručivanja svakako navedite na koji način želite platiti. Kod plaćanja doznakom paket isporučujemo po primljenoj uplati a kod plaćanja pouzećem isporuka ide odmah.
  5. Naručene proizvode isporučiti ćemo vrlo brzo te ćete paket dobiti u roku 2-3 radna dana. Izuzetak je dostava na otoke. Ukoliko izaberete dostavu putem kurirske službe, izabrati ćemo dostavljača koji može najbrže isporučiti. Svaki od njih je barem jednom tjedno na svakom otoku. Ukoliko u roku od 7 dana od narudžbe proizvode ne dobijete, molimo Vas da nas o tome odmah obavijestite na e-mail (keksi@delicia.hr) ili telefonom (052-669-019).